2010. augusztus 10., kedd

18 fejezet: Szeretsz játszani ?





Hogy is van ez a Robsten dolog ?

18 fejezet.
Szeretsz játszani ?

Elkészült az újabb feji..kaptam egy kis ihletet úgyhogy ezután gyorsabban fognak jönni az újak.És nagyon várom a komikat, ezért megkérek minden olvasót hogy pötyögjön néhány szót . Egy kis gesztus ami nekem rendkívül sokat jelent.
Előre is köszönöm.(K)


Kristen :

Egyszer sem néztem rá ameddig nem értünk a forgatási helyszínre .Mikor kiszálltunk a kocsiból Chris egyből szólt hogy menjünk oda hozzá. Megkaptuk újra a forgatókönyvet bár már szinte kívülről tudtuk.

Az egyik kedvenc jelenetem következett. Az amikor Bella megakadályozza hogy Edward kilépjen a napra. A jelent végén pedig elcsattan egy csók is ami a kis tervemnek kiválóan kedvezett. Végülis a kamerák előtt muszáj lesz viszonoznia a csókom.

Komolyan Rob és Edward között annyi hasonlóságot fedeztem fel mostanában. Mindketten ok nélkül ostorozzák magukat és mindketten azt hiszik tudják mi a jó a szerelmüknek pedig fogalmuk sincs róla. Én tudom hogy nekem Rob kell ..és nem lennék nélküle egész. Annyira biztos voltam benne hogy hazudott ..nem tudom miért . Másnál nem jöttem volna rá , és tuti hogy megsértődtem volna utána vagy letargiába esek . De nála valahogy annyira biztos voltam..remélem nem fogok koppanni ismét..

Tudtam hogy ilyen szituációban csupán egy dolog használ….csupán egyetlenegy ami egy kicsit közönséges is de mindig beválik. A jó öreg féltékennyé tevős módszer.Szerencsére Kevin segít nekem. Ismerem Robot nem fogja sokáig bírni…remélem. Amióta megtudtam hogy azért találtam nála kurvát mert bedrogozták.. nem bírok magammal. Sajnáltam de persze azért magamat is és a kapcsolatunkat amiért mindig ilyen hülye akadályokba ütközik.

Szóval ezzel a kis akciómmal csak segítek az én hercegemnek a dolgok tisztánlátásában.




Chris beküldött minket egy kis szobába hogy a felvétel előtt próbáljuk még el a szöveget a biztonság kedvéért. Vicces pillanatok voltak mert a forgatókönyv szerint erősen szorítania kellett volna magához, de nem tudta mit csináljon.Most mondta meg nekem hogy nem kellek neki szóval inkább nem próbálkozott. Szó szerint szégyellte magát,úgyhogy inkább hagytuk a francba visszamentünk a rendezőhöz és azt hazudtuk hogy megvolt a gyakorlás ( úgyis betéve tudtuk az egészet) mehet a felvétel.


Kamera…Innn…dul
Csapó 1.


Elmondta a rizsát és magához ölelt . Olyan szorosan ahogy csak bírt. Beszívtam édes illatát. Annyira jó volt a karjaiban lenni még így a kamerák kereszttüzében is , nem akartam elengedni. És az a rész következett amikor kezével közrefogta az arcom…mondott még pár mondatot ,amit nem is hallottam annyira vártam már végre hogy ajkaink játszani kezdjenek.

Arcát az enyémhez közelítette, szemét le nem vette a számról.

Egy örökkévalóságnak tűnt míg ajkai ez enyémhez értek,de megérte rá várni. Nem cicóztam vadul kaptam utánuk. Kimondhatatlan érzés volt mintha elektromos áram járta volna át a testem-persze a legjobb értelemben. Kezei az arcomról a csípőmre vándoroltak majd mozogni kezdtek egészen a fenekemig. Annyira finoman csinálta mégis annyi szenvedély volt benne . Felgyorsult a légzésem.Lassan átdugta a nyelvét is ami az enyémmel egyből egymásra talált. Nem bírtam ki .. az egyik kezemmel szokásosan a hajába túrtam, a másikkal pedig a fülcimpáját csipkedtem. Hirtelen felkapott és a falnak nyomott. Lábamat a dereka köré kulcsoltam és már smárolásnak nevezhető ügyletbe kezdtünk. Éreztem milyen gyorsan dobogott a szíve, majdnem kiugrott a helyéből.. az enyém sem volt nyugodtabb. Alig kaptam levegőt…..de csak csókoltam ,nyaltam , faltam ahol értem.

-Héééé.. Rob Kris állj , vége . Ez így nem jó.Vagyis…. . Az Isten szerelmére nem pornót forgatunk…ezt tinik is nézik!.ordított Chris.

De mi tovább folytattuk.

-Állljj…végee vannn . Köszönöm . Ennyi.


Rob szemei úgy pattantak ki mintha hipnózisból ébredt volna fel. Villámgyorsan húzta el az arcát az enyémtől majd zavart pillantásokat váltottunk egymással.. Letett a földre és szaporán szívta be a levegőt miközben hozzámszólt.

- Bocsánat..azt hiszem kicsit túlságosan beleéltem magam-túrt a hajába csillogó szemeivel.

- Megesik- töröltem le ártatlanul a számat.Alig bírtam elfojtani a nevetésem nem gondoltam volna hogy ennyire ,, belemelegedünk”. Jobb vagyok mint gondoltam.


-Látom a szenvedélyes érzésekért nem kell a szomszédba menni-lépett hozzánk oda C. De a több néha kevesebb oké ? Hagyjunk valamit a következő filmekre is . Jha és a legfontosabb . Semmi franciázás. Emlékszel te vámpír …..-mutatott Robra ,te törékeny ember-majd felém. Vigyáznotok kell!

Vegyük újra!


A következő jeleneteknél ..már fele ennyire sem voltunk szexisek.
Rob visszaváltott érzéketlen üzemmódba. Komolyan miért ennyire makacs? Miért nem adja meg magát azok után ami az előbb történt ?


***
Még egy hetet töltöttünk Rómában , de már nem forgattunk közös jelentet Pattinsonnal. De az alatt a kis idő alatt amíg itt voltunk megpróbáltam többször is megkínozni.

Értsd: Ugyanazon a helyen vacsoráztam ahol Robert ..ráadásul Kevint is mindig magammal cibáltam. Olyan helyre ültem ahonnan jól rálátni az ő asztalára és fordítva. Megkértem a drága újdonsült barátomat hogy susmorogjon a fülembe és még azt is megengedtem hogy letapizzon , de csak ha Rob minket néz.

Eleinte sajnáltam Kevint , de aztán később rájöttem hogy nagyon is élvezi a szitut. Viszont sohasem csókoltam meg, mivel azt már túl durvának találtam.

Sajnos nem igazán tűnt úgy hogy elértem a kis színjátékommal a célt. Rob néha ,, most azonnal kinyírom azt a kis köcsögöt” nézéssel pillantott az álpasimra. De soha sem szólt be vagy bukott ki. Pedig én csak arra vártam, hogy nekem rontson…és elmondja hogy mennyire piszkosul féltékeny és hogy mennyire akar.
Már kezdtem azt hinni hogy igazat mondott , hogy nem kellek neki, de ekkor elérkezett a hazautazás napja.



A reptéren ücsörögtünk K. –val amikor Robert megérkezett . Természetesen ő volt az utolsó mint mindig. Leült egy szőke statisztalány mellé és láthatóan flörtölni kezdett vele- de közben sűrűn felém pislogatott.
Na mi van csak nem átveszi az én kis játékomat ?

Éreztem ahogy fel ment mennem az adrenalin.Nem ő fog irányítani!

-Kevin, most csinálni fogok veled valamit, csak hagyd magad és légy mozdulatlan de ugyanakkor rendkívül szexi oké?
- Az amire gondolok?
- Nem lesz igazi-közöltem vele.

Majd alig láthatóan a kezem a szájára tettem aztán odanyomtam az ajkamat is. Szerencsére Robert nem láthatta hogy ez csak egy színpadi csók volt, mivel hátat fordítottam neki na meg a hatalmas hajzuhatagomtól csupán annyit lehetett kivenni hogy csókolózunk.

Körülbelül fél percig mozgattam még művészien a fejem , aztán gyorsan elhúztam a kezem Kevin szájáról, nehogy észrevegye bárki is a turpisságot.

Diadalmas tekintettel pillantottam hátra az én drágaságomra , aki tátott szájjal bámulta a kis jelentet. Mindkét kezét ökölbe szorította…szerintem még vicsorgott is. Sebesen felállt majd a férfi mosdó felé vette az irányt.


- Hát Stew , asszem ez hatott- kuncogott Kev. De megcsókolhattál volna rendesen is.

-Köszi –veregettem meg a hátát hálásan. De tudod hogy őt szeretem.
-Tudom-szólt lemondóan

Rezgést éreztem a farmerzsebemben.

1 új sms
Robert.

SZÓVAL EZEK SZERINT A PAPRIKAJANCSI MÉGIS A BARÁTOD. MEGTENNÉD HOGY NEM NYALAKODTOK NYILVÁNOS HELYEN ? UNDORÍTÓAK VAGYTOK.


Kissé dühösen visszapötyögtem.

NEM MINDEGY NEKED HOGY A BARÁTOM E VAGY SEM ? NEKED MÁR ÚGY SEM KELLEK , ÉS NEM TE VAGY AZ EGYETLEN HAL AZ ÓCEÁNBAN.


Fél perc múlva jött a válasz.

NEM ÉRDEKEL HOGY JÁRTOK CSAK NEM SZERETNÉM KIHÁNYNI A REGGELIT. TÉVEDSZ , AZ LEHET HOGY KEVIN EGY HAL AZ ÓCEÁNBAN DE AKKOR ÉN CÁPA VAGYOK. TUDOD, VÉRBELI RAGADOZÓ.

Erre inkább nem írtam semmit. Végtére is elértem a célom. Féltékeny lett….nagyon , szóval megpuhult, most következhet a szexi Stew.



3 megjegyzés:

  1. Hülye Rob.....:D
    Nagyon tetszett, főleg az sms :D
    Szuper
    Várom a folytatást!
    KIM

    VálaszTörlés
  2. Ez annyira szuper lett!!!!:D
    Tudtam én, hogy Rob pokoli féltékeny lesz:)
    Már alig várom a folytatást!:) Kíváncsi vok már nagyon a szexi Stewra:D:D
    Ez a fejezet, mintha egy kicsit hosszabb lett volna ez eddigieknél... ezt a jó szokásodat megtarthatod:)
    Imádtam, nah és az az én vagyok a cápa az óceánban fenomenális volt!!!!:D:D
    Csak így tovább! Légyszi igyekezz a kövivel!:)

    VálaszTörlés
  3. már csak abban kell reménykedni, hogy a mi kis cápánk Krist akarja levadászni.
    nagyon remélem hogy nem fog fordítva elsülni a terv.
    szuper fejezet lett. várom a folytatást
    Dytta

    VálaszTörlés